Titan District

Drumul Gura Caliței, Policolor, Titanul Nou, Sector 3, București, 032267, România, 1 Decembrie 1918, Liviu Rebreanu, Theodor Pallady, Titan,
De vânzare Aproape de finalizare

Titan District

Drumul Gura Caliței, Policolor, Titanul Nou, Sector 3, București, 032267, România, 1 Decembrie 1918, Liviu Rebreanu, Theodor Pallady, Titan,

Prezentare generală

ID-ul proprietății: 24588
 • Ansamblu rezidențial
 • Tipul de proprietate
 • Suprafata apartament
 • Inaltime imobil
 • decembrie 2022
 • Finalizare construcție

Detalii

Updated on martie 20, 2024 la 2:51 pm
 • ID-ul proprietății: 24588
 • Finalizare construcție: decembrie 2022
 • Tipul de proprietate: Ansamblu rezidențial
 • Vanzare/Inchiriere: De vânzare
 • Structura imobil: Beton
 • Tip Cladire: Bloc de apartamente
 • Compartimentare: Decomandat
 • An de constructie: 2022
 • Demisol: NU
 • Subsol: DA
 • Stadiu Constructie: In constructie
 • Utilitati: Apa si canalizare : Apanova, Energie: Enel, Gaze: Distrigaz
 • Finisaje: La alegere
 • Oraș Bucuresti
 • Zona 1 Decembrie 1918, Liviu Rebreanu, Theodor Pallady, Titan

Descriere

Titan District Rezidential este un proiect rezidențial de mare impact situat în zona Theodor Pallady, Sectorul 3 din București.

Acest complex rezidențial este compus din 3 blocuri cu un total de 185 de proprietăți, care includ garsoniere, studio-uri, apartamente cu două și trei camere decomandate. Acest proiect se remarcă prin numeroase facilități și caracteristici de înaltă calitate, facându-l o alegere ideală pentru cei care caută o locuință modernă și confortabilă. Iată o descriere mai detaliată a caracteristicilor și facilităților oferite:

*1. Structura de rezistență solidă:* Clădirile sunt construite cu o structură de cadre din beton armat, garantând siguranță și durabilitate pe termen lung.

*2. Materiale de construcție de calitate:* Pereții interiori și exteriori sunt realizați din cărămizi Porotherm, asigurând izolație termică și acustică eficientă.

*3. Finisaje de înaltă calitate:* Tencuiala mecanizată Hasit 651 și vopsea lavabilă de culoare albă oferă un aspect estetic și curat clădirilor.

*4. Izolație termică:* Clădirile sunt izolate termic cu polistiren expandat de 10 cm și vată bazaltică ignifugată, asigurând eficiență energetică și confort termic.

*5. Hidroizolații:* Terasele și acoperișurile beneficiază de hidroizolații și termoizolații pentru a preveni infiltrarea apei și pentru a menține un mediu sigur și confortabil.

*6. Estetică plăcută:* Fațadele beneficiază de vopsea decorativă, oferind un aspect modern și atrăgător.

*7. Spații comune bine amenajate:* Atriumul și spațiile comune sunt placate cu plăci ceramice, adăugând un element de eleganță.

*8. Confort și accesibilitate:* Există 3 lifturi pentru a ușura accesul în clădiri și a face viața mai comodă pentru locatari.

*9. Centrală termică individuală:* Fiecare unitate locativă este echipată cu o centrală termică individuală Ariston (din Italia), oferind control asupra temperaturii în interior.

*10. Materiale de înaltă calitate:* Parchetul de 8mm cu trafic intens și plăcile ceramice interioare Keros din Spania adaugă calitate și durabilitate finisajelor interioare.

*11. Siguranță electrică:* Instalațiile electrice includ circuite cu protecție împotriva electrocutării accidentale, asigurând siguranța locuitorilor.

*12. Securitate:* Ușile interioare sunt de la Benati, iar ușile exterioare sunt din metal, oferind un nivel crescut de securitate.

*13. Izolare la balcon/terasă:* Toate balcoanele și terasele sunt prevăzute cu sifoane de pardoseală pentru drenaj adecvat.

*14. Băi complet echipate:* Toate băile sunt dotate cu obiecte sanitare ceramice și cazi de acril, asigurând confort și funcționalitate.

Titan District Rezidential pare să fie un proiect rezidențial bine gândit, cu atenție la detalii și la calitatea materialelor folosite. Cu facilități moderne și o locație convenabilă în București, este o alegere atractivă pentru cei care caută o locuință de calitate în capitala României.

   

Informatii de contact

Vezi proprietăți
Cristina Protopop

Cereți detalii despre această proprietate

Anunțuri similare

Alexander
Alexander
2023-08-10
Pot să spun doar că a fost o plăcere să colaborez cu agentul Victor Gheorghe! Mi-a răspuns la toate întrebările legate de apartament și sprijinul său a făcut procesul de cumpărare ușor!
Maxim Rusu
Maxim Rusu
2023-07-04
Ionut Bostan a fost foarte rabdator cu noi, a dat dovada de profesionalism si sfaturi bune"
Monica-Alexandra Ene
Monica-Alexandra Ene
2023-07-04
Am avut o experiență excelentă de lucru cu agentul imobiliar Ionut Bostan. El a fost foarte profesionist, bine informat și atent la nevoile noastre. A fost mereu disponibil să răspundă la întrebările noastre și să ne ofere sfaturi utile pe parcursul procesului de cumpărare a unei proprietăți. Ionut ne-a ghidat prin toate etapele, a organizat vizionări eficiente și a negociat în mod abil prețul și termenii de vânzare. Am apreciat în special comunicarea sa promptă și transparența în toate interacțiunile noastre. Recomand cu încredere serviciile agentului imobiliar Ionut Bostan pentru oricine este în căutarea unei experiențe plăcute și reușite în domeniul imobiliar.
Alina Rosu
Alina Rosu
2023-06-29
Profesionalism, atenție la detalii și la nevoile clientului, onestitate!
costin badea
costin badea
2023-06-27
Dupa un an si ceva in care am cautat ceva sa imi placa si nu an gasit mai nimic ca si raport pret-calitate, am ajuns aici. Am avut deosebita placere sa il cunosc pe Gheorghe Victor, care m-a ajutat in a-mi gasi ceva sa imi placa. A fost foarte amabil si deschis, atent la detaliile pe care le cautam, si intr-un final am gasit ceva sa imi placa. Nu pot decat sa evaluez cu nota maxima experinta avuta si sa le multumesc inca o data.
CATA9215
CATA9215
2023-06-26
M-a ajutat domnul IONUT BOSTAN in alegerea unui apartament in zona Pallady. Este un domn foarte priceput,orientat către cerințele clientului si foarte deschis . Il recomand 100%
Mere-Albe Mihail
Mere-Albe Mihail
2023-06-16
Dupa lungi cautari, am ajuns sa gasesc un apartament prin intermediul acestei agentii. Domnul Victor Gheorghe, agentul cu care am colaborat, ne-a prezentat onest inca de la prima intalnire toate detaliile legate de apartament. Desi eu aveam notate intrebari, la finalul prezentarii el deja imi clarificase toate nelamuririle. Este un agent profesionist si informat, iar toate detaliile oferite, cat si modul onest de a expune toate aspectele achizionarii unei locuinte m-au determinat sa ma hotarasc sa cumpar acel apartament chiar a doua zi. Recomand 100%.
Diana Jawad
Diana Jawad
2023-04-28
Victor (V. Gheorghe) is a great real estate consultant, the best I have known so far! Honest, friendly and helpful, he is also very knowledgeable and efficient in communication and performing the transactions. Highly recommended! Many thanks, Victor and Titan Park - Birou de Vânzãri Dezvoltator!
H.A. Bud
H.A. Bud
2023-02-26
IONUȚ este cel mai bun agent intalnit vreodata! Elegant, discret, nu incearca sa-ti bage nimic pe gat. Un om onest! Bravo, Ionut. Ne-ai aratat ca se poate face meseria asta si cu sinceritate.
Alexia pappa
Alexia pappa
2023-01-06
Πρωτοχρονιά 2023

Compare listings

Comparaţie
Cristina Protopop
 • Cristina Protopop