Vanzare Apartamente 3 Camere Sector 3 Bucuresti – Anunturi De Vanzare Titan

162 Proprietăți
Filtrează după:

Echipa Titan park a selectat o varietate de apartamente de 3 camere din zona de est a Bucurestiului pe care le poti vizualiza pe platforma noastra de imobiliare.

Ofertele pentru apartamentele de 3 camere sunt extrem de avantajoase, cu o multime de beneficii reale si la preturi accesibile. Toate apartamentele de 3 camere din zona Titan fac parte din ansambluri rezidentiale finalizate sau in curs de livrare, noi, pregatite pentru ca tu sa te muti cat mai repede posibil. Suntem partenerii dezvoltarii unui Titan Nou elegant, sigur, cu spatii verzi si tot ce ai nevoie in proximitate. In portofoliul Titan Park vei regasi apartamente de 3 camere cu suprafete generoase, compartimentate eficient si cu terase spatioase.   

Dupa 14 ani de experienta in imobiliare ne-am dat seama care sunt cele mai importante aspecte si cerinte ale clientilor atunci cand decid sa achizitioneze un nou apartament de 3 camere. Din acest motiv si echipa noastra s-a adaptat cerintelor si alege sa colaboreze luand in considerare urmatoarele criterii esentiale:

Apartamentele cu 3 camere fac parte din ansambluri rezidentiale din Titan pozitionate langa statiile de metrou Nicolae Grigorescu, metrou 1 Decembrie, metrou Nicolae Teclu.

Daca inca nu stii prea multe despre Titan Park sau zona Pallady suntem gata sa iti povestim despre toate beneficiile sectorului 3. Pe langa beneficiile zonei, Titan Park selecteaza in portofoliu din ce in ce mai multe apartamente cu 3 camere ce au urmatoarele:

  • incalzire in pardoseala
  • terase generoase
  • sisteme eficiente de pompe de caldura
  • sunt situate in ansambluri rezidentiale cu paza sau sisteme video de supraveghere
  • ansambluri rezidentiale aproape de metrou si alte mijloace de transport in comun

De ce sa ne alegi pe noi? Pentru ca iti vom prezenta pe bune, atat avantajele, cat si dezavantajele, fiecarui apartament din portofoliul Titan Park. Mai mult, echipa noastra te va asculta si iti va prezenta apartamentul ideal pentru necesitatile tale.

Consultantii nostri Imobiliari sunt pregatiti sa raspunda intrebarilor si sa iti prezinte fiecare apartament din portofoliul Titan Park. In momentul in care decizi sa achizitionezi apartamentul preferat, echipa noastra nu va percepe niciun comision. Este timpul sa te muti in apartamentul ce ti se potriveste!

Ne poti suna la nr. Tel. 0731827827 pentru a discuta variantele potrivite pentru nevoile tale.

Compare listings

Comparaţie