Vanzare Apartamente 4 Camere Sector 3 Bucuresti – Anunturi De Vanzare Titan

106 Proprietăți
Filtrează după:

Acum ai sansa sa locuiesti in apartamentul de vis! Titan Park are oferta potrivita pentru tine si familia ta cu apartamente de 4 camere noi, finalizate, dub diferite forme. Suntem bucurosi sa iti prezentam cele mai frumoase proiecte din ansamblurile rezidentiale proprii si partenere.

Maximul de confort se regaseste in apartamentele de 4 camere din zona de est a Bucurestiului de tip Penthouse si o compartimentare eficienta si spatioasa. Poti avea un apartament de lux la preturi accesibile doar in sectorul 3.

Apartamentele cu 4 camere Titan Park sunt finalizate cu instalatii premium si utilate la calitate superioara. Vei beneficia de terase mari, geam la baie, incalzire in pardoseala, spatii de depozitare.

Apartamentele cu 4 camere din Titan – Pallady dispun de cele mai noi tehnologii din piata imobiliara din Romania: incalzire in pardoseala, pompe de caldura, panouri fotovoltaice. Asadar, pe langa un stil de viata de lux vei avea parte si de costuri eficientizate la maxim.   

La apartamentele cu 4 camere vei gasi toate elementele importante la o casa. Astfel nu va fi necesar sa faci vreun compromis. Indiferent de alegere, apartamentele cu 4 camere din Titan sunt compuse din 2 bai, una sau mai multe terase spatioase, 3 dormitoare generoase, spatii de depozitare si o bucatarie spatioasa.

Titanul Nou este mai mult decat un proiect de dezvoltare imobiliara pentru noi. Titanul Nou este o comunitate minunata la care echipa noastra participa activ. Din acest motiv, consultantii nostri imobiliari dau dovada de profesionalism si cele mai bune intentii cu fiecare oferta prezentata. Astfel, ei aleg sa promoveze apartamente cu 4 camere care indeplinesc elemente bine definite precum calitatea constructiei, prezenta spattilor verzi, mijloacele de transport in comun, parcuri si locuri de joaca, bazine de inot, centre comerciale.

Echipa noastra iti va prezenta pe bune, atat avantajele, cat si dezavantajele, fiecarui apartament din portofoliul Titan Park. Ne poti contacta oricand ca sa te convingi ca ofertele noastre sunt potrivite pentru necesitatile tale.

Iti recomandam sa iei in considerare ca poti achizitiona apartamente de 4 camere atat pentru propriul uz, cat si pentru investitie. Ultimii 2 ani ne-au demonstrat ca investitia in piata de imobiliare este un succes atunci cand alegi proiecte serioase, sigure si construite de profesionalisti.

Consultantii nostri Imobiliari sunt pregatiti sa raspunda oricand intrebarilor si sa iti prezinte fiecare apartament din portofoliul Titan Park. In momentul in care decizi sa achizitionezi apartamentul preferat, echipa noastra nu va percepe niciun comision. Este timpul sa te muti in apartamentul ce ti se potriveste!

Ne poti suna la nr. Tel. 0730612612 pentru a discuta despre apartamentele din Titan si pentru o vizionare.

Compare listings

Comparaţie