Iram Residence

Strada Brățării, Titan - Balta Albă, Sector 3, București, 031782, România, 1 Decembrie 1918, Liviu Rebreanu, Theodor Pallady, Titan,
De vânzare Aproape de finalizare

Iram Residence

Strada Brățării, Titan - Balta Albă, Sector 3, București, 031782, România, 1 Decembrie 1918, Liviu Rebreanu, Theodor Pallady, Titan,

Prezentare generală

ID-ul proprietății: 24588
 • Ansamblu rezidențial
 • Tipul de proprietate
 • Suprafata apartament
 • Inaltime imobil
 • Faza 1 finalizata
 • Finalizare construcție

Detalii

Updated on martie 20, 2024 la 2:52 pm
 • ID-ul proprietății: 24588
 • Finalizare construcție: Faza 1 finalizata
 • Tipul de proprietate: Ansamblu rezidențial
 • Vanzare/Inchiriere: De vânzare
 • Structura imobil: Beton
 • Tip Cladire: Bloc de apartamente
 • Compartimentare: Decomandat
 • An de constructie: 2022
 • Demisol: NU
 • Subsol: DA
 • Stadiu Constructie: In constructie
 • Utilitati: Apa si canalizare : Apanova, Energie: Enel, Gaze: Distrigaz
 • Finisaje: La alegere
 • Oraș Bucuresti
 • Zona 1 Decembrie 1918, Liviu Rebreanu, Theodor Pallady, Titan

Descriere

*Iram Residence – Eleganță și Confort în Inima Titanului*

Iram Residence este un complex rezidențial de excepție situat în inima zonei Titan din sectorul 3 al Bucureștiului. Cu un design sofisticat și o atenție minuțioasă la detalii, acest imobil impresionant se distinge prin calitatea superioară a construcției și finisajelor sale deosebite.

*Arhitectură și Structură*

Iram Residence se întinde pe parter și 11 etaje și este format din două scări distincte, oferind astfel o experiență intimă și exclusivă locuitorilor săi. Cu un total de 148 apartamente, acest complex impresionant oferă o varietate de opțiuni de locuit pentru a satisface cele mai exigente gusturi și nevoi.

*Dotări și Finisaje de Înaltă Calitate*

Fiecare apartament din Iram Residence este conceput cu atenție și echipat cu cele mai moderne facilități pentru a oferi un confort suprem locuitorilor. Printre caracteristicile notabile se numără:

– *Încălzire prin Pardoseală*: Apartamentele beneficiază de încălzire prin pardoseală, asigurând un mediu confortabil în orice anotimp.

– *Finisaje de Lux*: Fiecare unitate este complet finisată cu materiale de înaltă calitate, inclusiv obiecte sanitare premium pentru băi, tamplarie PVC Salamander cu geam termopan și uși metalice sigure.

– *Instalații Avansate*: Centrala termică proprie, precum și instalații sanitare și electrice de ultimă generație, asigură funcționalitate și eficiență.

– *Opțiuni de Personalizare*: Gresia, faianța și parchetul pot fi selectate individual de către fiecare cumpărător, permițând personalizarea completă a interiorului locuinței.

*Facilități Excepționale*

Cu parcare subterană și supraterană, Iram Residence adaugă un nivel de comoditate apartamentelor sale. De asemenea, complexul este strategic amplasat în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun, cu o stație STB la doar 50 de metri distanță, facilitând accesul rapid către oricare punct din oraș.

Zona Titan oferă, de asemenea, o gamă variată de facilități și atracții, inclusiv World Class Titan și Bazin Titan, ambele dotate cu piscine olimpice și spații pentru fitness, pentru cei care doresc să mențină un stil de viață activ și să se relaxeze în același timp.

În concluzie, Iram Residence este o alegere ideală pentru cei care caută lux, confort și accesibilitate într-o locație privilegiată din București. Cu o atenție deosebită la detalii și o construcție de cea mai înaltă calitate, acest complex rezidențial reprezintă o oportunitate de a experimenta rafinamentul și eleganța în fiecare aspect al vieții de zi cu zi.

Informatii de contact

Vezi proprietăți
Cristina Protopop

Cereți detalii despre această proprietate

Anunțuri similare

Alexander
Alexander
2023-08-10
Pot să spun doar că a fost o plăcere să colaborez cu agentul Victor Gheorghe! Mi-a răspuns la toate întrebările legate de apartament și sprijinul său a făcut procesul de cumpărare ușor!
Maxim Rusu
Maxim Rusu
2023-07-04
Ionut Bostan a fost foarte rabdator cu noi, a dat dovada de profesionalism si sfaturi bune"
Monica-Alexandra Ene
Monica-Alexandra Ene
2023-07-04
Am avut o experiență excelentă de lucru cu agentul imobiliar Ionut Bostan. El a fost foarte profesionist, bine informat și atent la nevoile noastre. A fost mereu disponibil să răspundă la întrebările noastre și să ne ofere sfaturi utile pe parcursul procesului de cumpărare a unei proprietăți. Ionut ne-a ghidat prin toate etapele, a organizat vizionări eficiente și a negociat în mod abil prețul și termenii de vânzare. Am apreciat în special comunicarea sa promptă și transparența în toate interacțiunile noastre. Recomand cu încredere serviciile agentului imobiliar Ionut Bostan pentru oricine este în căutarea unei experiențe plăcute și reușite în domeniul imobiliar.
Alina Rosu
Alina Rosu
2023-06-29
Profesionalism, atenție la detalii și la nevoile clientului, onestitate!
costin badea
costin badea
2023-06-27
Dupa un an si ceva in care am cautat ceva sa imi placa si nu an gasit mai nimic ca si raport pret-calitate, am ajuns aici. Am avut deosebita placere sa il cunosc pe Gheorghe Victor, care m-a ajutat in a-mi gasi ceva sa imi placa. A fost foarte amabil si deschis, atent la detaliile pe care le cautam, si intr-un final am gasit ceva sa imi placa. Nu pot decat sa evaluez cu nota maxima experinta avuta si sa le multumesc inca o data.
CATA9215
CATA9215
2023-06-26
M-a ajutat domnul IONUT BOSTAN in alegerea unui apartament in zona Pallady. Este un domn foarte priceput,orientat către cerințele clientului si foarte deschis . Il recomand 100%
Mere-Albe Mihail
Mere-Albe Mihail
2023-06-16
Dupa lungi cautari, am ajuns sa gasesc un apartament prin intermediul acestei agentii. Domnul Victor Gheorghe, agentul cu care am colaborat, ne-a prezentat onest inca de la prima intalnire toate detaliile legate de apartament. Desi eu aveam notate intrebari, la finalul prezentarii el deja imi clarificase toate nelamuririle. Este un agent profesionist si informat, iar toate detaliile oferite, cat si modul onest de a expune toate aspectele achizionarii unei locuinte m-au determinat sa ma hotarasc sa cumpar acel apartament chiar a doua zi. Recomand 100%.
Diana Jawad
Diana Jawad
2023-04-28
Victor (V. Gheorghe) is a great real estate consultant, the best I have known so far! Honest, friendly and helpful, he is also very knowledgeable and efficient in communication and performing the transactions. Highly recommended! Many thanks, Victor and Titan Park - Birou de Vânzãri Dezvoltator!
H.A. Bud
H.A. Bud
2023-02-26
IONUȚ este cel mai bun agent intalnit vreodata! Elegant, discret, nu incearca sa-ti bage nimic pe gat. Un om onest! Bravo, Ionut. Ne-ai aratat ca se poate face meseria asta si cu sinceritate.
Alexia pappa
Alexia pappa
2023-01-06
Πρωτοχρονιά 2023

Compare listings

Comparaţie
Cristina Protopop
 • Cristina Protopop