Duo Street View

Strada Fizicienilor, Vitan, Sector 3, București, 032067, România, , Strada Fizicienilor 34-36, Bucuresti, Sectorul 3
Recomandat De vânzare In constructie

Duo Street View

Strada Fizicienilor, Vitan, Sector 3, București, 032067, România, , Strada Fizicienilor 34-36, Bucuresti, Sectorul 3

Prezentare generală

ID-ul proprietății: 83353
 • Ansamblu rezidențial, Apartamente, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere, Apartamente 4 camere, Garsoniera
 • Tipul de proprietate
 • 40-83 Mp
 • Suprafata apartament
 • 1,2,3,4 Camere
 • Cameră
 • Inaltime imobil
 • 2024
 • Finalizare construcție

Detalii

Updated on ianuarie 24, 2024 la 8:19 am
 • ID-ul proprietății: 83353
 • Cameră: 1,2,3,4 Camere
 • Tip loc de parcare: exterioara
 • Finalizare construcție: 2024
 • Tipul de proprietate: Ansamblu rezidențial, Apartamente, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere, Apartamente 4 camere, Garsoniera
 • Vanzare/Inchiriere: De vânzare
 • Numar apartamente: 55
 • Suprafata apartament: 40-83 Mp
 • Stadiu Constructie: in constructie
 • Adresă Strada Fizicienilor 34-36, Bucuresti, Sectorul 3
 • Oraș Bucuresti

Descriere

DUO STREET VIEW este al doilea proiect rezidențial dezvoltat în București, după TRIO Bridge View, complexul de succes cu 220 de apartamente, finalizat în anul 2023 și vândut integral. Și noul ansamblu de locuințe reprezintă o inițiativă dedicată calității și transparenței în dezvoltarea imobiliară. Suntem o echipă unită de profesioniști, pasionați de construirea unui brand de top în domeniu. Ne concentrăm asupra locațiilor strategice, integrate armonios în comunități și ne dedicăm creării unui stil arhitectural distinct. Valorile noastre transcend simpla construcție, vizează crearea unor spații inteligente, integrate cu designul și tehnologia secolului 21. Misiunea noastră implică selecția atentă a materialelor, utilizarea metodelor de construcție de ultimă generație și implementarea soluțiilor tehnologice avansate. DUO STREET VIEW are la bază fondatori cu experiență vastă, incluzându-l pe Florian Predescu, co-fondator, cu o activitate de peste 15 ani, concretizată prin livrarea a peste 250 de locuințe individuale, Cătălin Sima, co-fondator și CEO, cu peste 10 ani de practică în managementul proiectelor rezidențiale și Michael Israeli, co-fondator și dezvoltator internațional cu proiecte notabile în SUA și Israel. Și, nu în ultimul rând, cu ajutorul biroului de arhitectură KXL am gândit acest complex de locuințe pentru a se ridica la cele mai înalte standardele de locuire pe care și le-ar putea dori viitorii proprietari.

Informatii de contact

Vezi proprietăți
Cristian Panait

Cereți detalii despre această proprietate

Anunțuri similare

Alexander
Alexander
2023-08-10
Pot să spun doar că a fost o plăcere să colaborez cu agentul Victor Gheorghe! Mi-a răspuns la toate întrebările legate de apartament și sprijinul său a făcut procesul de cumpărare ușor!
Maxim Rusu
Maxim Rusu
2023-07-04
Ionut Bostan a fost foarte rabdator cu noi, a dat dovada de profesionalism si sfaturi bune"
Monica-Alexandra Ene
Monica-Alexandra Ene
2023-07-04
Am avut o experiență excelentă de lucru cu agentul imobiliar Ionut Bostan. El a fost foarte profesionist, bine informat și atent la nevoile noastre. A fost mereu disponibil să răspundă la întrebările noastre și să ne ofere sfaturi utile pe parcursul procesului de cumpărare a unei proprietăți. Ionut ne-a ghidat prin toate etapele, a organizat vizionări eficiente și a negociat în mod abil prețul și termenii de vânzare. Am apreciat în special comunicarea sa promptă și transparența în toate interacțiunile noastre. Recomand cu încredere serviciile agentului imobiliar Ionut Bostan pentru oricine este în căutarea unei experiențe plăcute și reușite în domeniul imobiliar.
Alina Rosu
Alina Rosu
2023-06-29
Profesionalism, atenție la detalii și la nevoile clientului, onestitate!
costin badea
costin badea
2023-06-27
Dupa un an si ceva in care am cautat ceva sa imi placa si nu an gasit mai nimic ca si raport pret-calitate, am ajuns aici. Am avut deosebita placere sa il cunosc pe Gheorghe Victor, care m-a ajutat in a-mi gasi ceva sa imi placa. A fost foarte amabil si deschis, atent la detaliile pe care le cautam, si intr-un final am gasit ceva sa imi placa. Nu pot decat sa evaluez cu nota maxima experinta avuta si sa le multumesc inca o data.
CATA9215
CATA9215
2023-06-26
M-a ajutat domnul IONUT BOSTAN in alegerea unui apartament in zona Pallady. Este un domn foarte priceput,orientat către cerințele clientului si foarte deschis . Il recomand 100%
Mere-Albe Mihail
Mere-Albe Mihail
2023-06-16
Dupa lungi cautari, am ajuns sa gasesc un apartament prin intermediul acestei agentii. Domnul Victor Gheorghe, agentul cu care am colaborat, ne-a prezentat onest inca de la prima intalnire toate detaliile legate de apartament. Desi eu aveam notate intrebari, la finalul prezentarii el deja imi clarificase toate nelamuririle. Este un agent profesionist si informat, iar toate detaliile oferite, cat si modul onest de a expune toate aspectele achizionarii unei locuinte m-au determinat sa ma hotarasc sa cumpar acel apartament chiar a doua zi. Recomand 100%.
Diana Jawad
Diana Jawad
2023-04-28
Victor (V. Gheorghe) is a great real estate consultant, the best I have known so far! Honest, friendly and helpful, he is also very knowledgeable and efficient in communication and performing the transactions. Highly recommended! Many thanks, Victor and Titan Park - Birou de Vânzãri Dezvoltator!
H.A. Bud
H.A. Bud
2023-02-26
IONUȚ este cel mai bun agent intalnit vreodata! Elegant, discret, nu incearca sa-ti bage nimic pe gat. Un om onest! Bravo, Ionut. Ne-ai aratat ca se poate face meseria asta si cu sinceritate.
Alexia pappa
Alexia pappa
2023-01-06
Πρωτοχρονιά 2023

Compare listings

Comparaţie
Cristian Panait
 • Cristian Panait