Despre noi

Apartamente noi Titan

Ansamblurile Rezidentiale din Titan

Pe TitanPark.ro gasesti cele mai bune preturi si cea mai variata oferta de apartamente noi in ansambluri rezidentiale din Titan.

Noi iti oferim cea mai diversificata gama de vanzari apartamente noi in zona de Est, in zona 1 Decembrie 1918, Nicolae Grigorescu, Theodor Pallady .

Daca vrei sa locuiesti in cea mai verde zona rezidentiala din Bucuresti alegerea perfecta pentru tine, sunt apartamentele noi situate in zona de est a Bucurestiului ! Intra acum pe TitanPark.ro sa vezi ofertele!

Descopera pe TitanPark.ro oferta completa de vanzare, de apartamente in ansambluri rezidentiale noi din zone foarte cautate ca: zona Titan, zona Nicolae Grigorescu, Zona Ozana, zona Theodor Pallady, zona Nicolae Teclu, langa noul pol comercial cu Ikea, Leroy Merlin, Dedeman, Lidk, Kaufland, Jumbo ce cunoaste o dezvoltare fara precedent.

Pe TitanPark.ro gasesti apartamente noi de vanzare cu terase generoase langa parcuri, in locurile cu aer curat si fara poluare, pe care le-ai visat: Parcul IOR si Parcul Teilor.

Iata cateva din facilitatile pe care TitanPark.ro ti le ofera:

Ansambluri rezidentiale noi de vanzare, cu apartamente de 2 camere, cu arhitectura premiata, cu finisaje premium, impartiri ergonomice, situate in cele mai bune zone, la 10 minute de metrou, langa parcuri, aproape de scoli si centre comerciale si cu acces lejer la infrastructura urbana.

Servicii

Gratuit: reprezentare in vedera achizitiei apartamentelor si creditare

Compare listings

Comparaţie